הצטיינות בלימוד השפה האנגלית- English language Hebrew soul

תלמידות יא – יב  5 יח"ל באנגלית השתתפו בכנס עירוני ביוזמת רשת עמל ובו תלמידים מכל בתי-הספר התיכוניים בנהריה נאמו באנגלית על עבודות החקר שעשו בנושאים שונים לקראת בחינות הבגרות בע"פ.

הנציגות של האולפנה הרשימו את הקהל בגלל רמת האנגלית הגבוהה, שטף הדיבור, הנושאים המרתקים וכמובן בגלל קסמן האישי.

לימודי אנגלית בכיתה י' מציעים תכנית העשרה מיוחדת המשלבת אנגלית עם יהדות, אנגלית עם אהבת הארץ ואנגלית עם מוזיקה ושירים. English Language Hebrew Soul .התוכנית מפגישה את הבנות עם מוזיקאית ומשוררת דוברות אנגלית ובכך מפתחים דיונים, מעשירים את אוצר המילים ומתנסים בכתיבה יוצרת.

תלמידות כיתה י"ב משתתפות בתוכנית ייחודית לאולפנת הראל "English & Coffee"  . מדובר במפגשים עם עולים דוברי אנגלית שמגיעים לביה"ס שש פעמים במהלך שנת הלימודים ומתרגלים שיחה פתוחה באנגלית על כל מני נושאים אקטואלים, לימודיים ואישיים שהתלמידות בוחרות. התוצאה היא Win – Win : הבנות מתרגלות אנגלית מדוברת, נחשפות לעולים ממדינות שונות עם דפוסי חשיבה שונים, וגם שותפות לחוויה של האידאל הציוני של עלייה לארץ עם ההתלהבות והקשיים שמלווים את קליטתם. Welcome !!